Koeltechniek is maatwerk

Na 17 jaar ervaring behoort ons koeltechnisch bedrijf tot één van de specialisten in de koeltechnische wereld.

Wij specialiseren ons in koeltechnische installaties voor bewaring van allerlei voedingsproducten voor uw grootkeuken, restaurant of horecazaak. Uw verse voeding optimaal bewaren kan u voortaan perfect met onze ervaring.

Wij plaatsen koelcellen en vriescellen met isolatiepanelen van het merk Isocab-Isobar. Met deze marktleider in isopanelen krijgt u een koelkamer of vrieskamer voor het leven. Ook voor bewaring en etaleren van uw producten bieden wij allerlei modellen koelmeubels voor in uw verkoopsruimte of eetzaak.

Koeltechniek voor horeca

Bent u op zoek naar een gepaste koeling van uw dranken en voeding? We gebruiken de beste materialen uit de koeltechnische sector. We bieden een oplossing op maat van uw bedrijf. Denk aan flessenfrigo’s, koel- en vriescellen met aangepaste rekstellingen, gekoelde werktafels, buffetkoeling, etc.

Koeltechniek voor voedingssector

Ook voor andere ondernemingen die met voeding te maken hebben is koeling cruciaal. Koelcellen en vriescellen waarvan u de temperatuur tot op de graad nauwkeurig kan instellen zijn essentieel om een goede kwaliteit te kunnen bieden aan uw klanten. We bieden een oplossing op maat voor bakkerijen, beenhouwers, traiteurs en andere professionals uit de voedingssector.

 

Interesse in onze diensten? Aarzel niet, contacteer ons!

Offerte is sluitend
Efficiënte service
Niet merkgebonden
17 jaar ervaring